Pelgrimsroute.nl - nieuwsberichten
 

beginpagina »

wie zijn wij? »

Verchoturje »

Stichting »

Routekaart »

NLD» ENG»
DEU» POC»
FRA»

nieuwsberichten

Mei 2011 - Een paar dagen nadat school Helicon in Arnhem haar potentiŽle medewerking voor de hovenierskampen aan het Pelgrimspad H. Simeon heeft moeten opzeggen heeft zich een nieuwe charitatieve club in Jekaterinburg gemeld, die het Pelgrimspad H. Simeon wil opknappen! Die dus wil uitvoeren wat deze kampen hadden moeten bewerkstelligen. Dat is de sociëteit of Stichting van Prelaat Nicolai Tsjoedotwortsja. (www.svnikolay.ru)

Met de heer Oleg Morozov is een intensief mailcontact om onze kennis van het pad over te brengen. Uit de brief van de voorzitter (zie boven) is op te merken, dat de lokale middelen niet toereikend zijn. Wij hopen Europese sponsors voor dit Russische initiatief aan te spreken. Indien U als bezoeker van de website ideeŽn heeft, meldt u zich dan op simeonpad@hotmail.com Indien u kunt bijdragen: graag op ING Postbank 9437710 t.n.v. Stichting Pad van Simeon, Haarlem, o.v.v. "steun project Pelgrimspad van Board Prelaat Nikolay Society". Stichting Pad van Simeon zorgt voor 100% overbrenging van uw gift. Vraag onze rekening en verantwoording op aan onze penningmeester: martien@informatiesteunpunt.nl Wij houden U op de hoogte!

Het kindertehuis te Machjnowa is verplaatst naar een groter gebouw in de stad Alapajevsk. De oorzaak is dat het aantal kinderen nog steeds toeneemt en het huis te Machjnowa te klein werd. In het grote huis te Alapajevsk wonen 139 kinderen. Ze slapen in kleine kamers aan weerskanten van zes gangen op drie verdiepingen met twee of drie tezamen. Ze eten gezamelijk in één grote eetzaal. Het adres van het huis is straat Kloepnaja 22 te Alapajevsk.

Het grote dorp Machnjowa is gepromoveerd tot Rayonhoofdstad. Het heeft nu een eigen rayon, dat is afgenomen van het Rayon Alapajevsk. Dat zal een sporthal ten gevolge hebben, naast andere innovaties en misschien meer politie.

Juli 2010 - Russisch bericht over het pelgrimspad

Juni 2009 - Letter of the Chairman of Board of Prelate Nikolay Society ( Russian and English Text )

» Description of the Tropa Simeona

» Further remarks on Restoration Path Holy Simeon Verkhotursky

naar boven

laatste wijziging: 22 juni 2011